ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΑΝΑΣΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Υπάρχει πηγή ζωής και ας σταμάτησε το ρολόι μας εκεί…στα Τέμπη

 

Υπάρχει πηγή ζωής και ας σταμάτησε το ρολόι μας εκεί…στα Τέμπη

Υποκλίνομαι στον Ελληνικό λαό για την θέση του και έκφραση οδύνης για το φονικό στα Τέμπη. Απορρίπτω μετά βδελυγμίας το θέατρο απάντων των πολιτικών κύκλων, που με περισσή αναίδεια και αισχρότητα δηλώνουν δια διαφόρων μέσων ότι συμπάσχουν και ζητούν ταπεινά συγνώμη. Τους αποστέλλω στο πυρ το εξώτερον.

Η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα, συνήθης πρακτική αναίσθητων και ανάλγητων, δεν πείθουν κανέναν. Θεωρώ, επί του προκειμένου, ακόμη κι αυτοί οι φανατικοί θιασώτες και κομματικοί  ψηφοφόροι, πως απέχουν συναισθηματικά από τους 300 θύτες.

Και μην πει κανείς ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι που διαφέρουν. Δεν το δέχομαι διότι αν όντως υπάρχουν και διαφέρουν, γιατί δεν τους βλέπουμε;;Που είναι κρυμμένοι και σιωπούν;;Όχι μόνον για το πρόσφατο θλιβερό γεγονός, αλλά για τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα κακουργήματα εναντίον του Έθνους.

Που ήταν για να εκφέρουν γνώμη για τα μνημόνια;;Τα υπέγραψαν για να διατηρήσουν την έδρα. Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν ενεργοποίησε την ευαισθησία τους. Η οικονομική μεθοδευμένη κατάρρευση δεν τους αγγίζει διότι η παχυλή αποζημίωση αλλοιώνει συνειδήσεις. Οι αυτοκτονίες και η μαζική νεανική μετανάστευση είναι άγνωστες στην οικογένειά τους Τα καλάθια για τα ψώνια δεν τους ενδιαφέρουν αφού τα καλούδια που χρειάζονται έρχονται σπίτι τους με διανομείς.

Αγοράζουν ακίνητα με δανεισμό, αλλά τα δάνεια τους δεν κοκκινίζουν και οι πλειστηριασμοί και εξώσεις αφορούν μόνον τους πληβείους. Οπωσδήποτε δεν χρησιμοποιούν τρένο, αφού τους παρέχονται αεροπλάνα και αυτοκίνητα και μάλιστα με δύο οδηγούς - σωματοφύλακες.

Εδώ σταματώ τον κατάλογο των προνομίων, γιατί δεν θέλω να σας κουράσω με γνωστές μεν, αλλά περιέργως σκανδαλωδώς αποδέκτες και προκλητικές πρακτικές που καταργούν την ισονομία. Προσθέτω μόνον την ασυλία που τους παρέχεται και την μη ευθύνη υπουργών.

Κι ενώ το ρολόι της ζωής σταμάτησε για συμπολίτες μας, στην πλειονότητα νέων, κι ενώ κάθε μέρα στα τροχαία χάνονται άλλοι τόσοι, οι πολιτικοί μας εντός προεκλογικού παραληρήματος στα στρατηγεία τους με τους μισθοφόρους τους, ξενυχτούν και προετοιμάζονται για να μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Το φως, ως γνωστόν, προσελκύει τα έντομα. Φροντίζουν, λοιπόν, την παραπλανητική πολυδιάστατη παρουσία τους στην κοινωνία, στήνουν παγίδες, ξόβεργα και δίχτυα, για να αλιεύσουν από την δυστυχώς χειμάζουσα και σε πολιτική ένδεια μάζα, τα απαραίτητα ψηφαλάκια, για την εξασφάλιση έδρας.

Κοιτάξτε, φίλοι μου, το πολιτικό ρολόι της ζωής σας. Αν δεν σταματήσει απότομα, σίγουρα πάει πίσω. Κι εδώ σ’ αυτήν την περίπτωση εμπλοκής, όπως μάθαμε στον στρατό, απαιτείται άμεσος ενέργεια. Που και πως θα το μάθετε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Αν όντως ανησυχείτε ειλικρινά και η αξιοπρέπεια για τους ίδιους και τα παιδιά σας ανάγεται σε ανώτερη σφαίρα, η αγάπη για την Πατρίδα και το Έθνος είναι η πηγή της ζωής, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο οδηγός για το μέλλον, σίγουρα χωρίς εκτροχιασμούς.

Χρήστος Κράγιας



ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ